New Practical Chinese Reader - 3de editie - Companion Reader 1
New Practical Chinese Reader - 3de editie - Companion Reader 1 

New Practical Chinese Reader - 3de editie - Companion Reader 1

  • Productcode: NPCR_3ed_vol1_cr
  • Beschikbaarheid: 27
  • €12,50

  • Excl. BTW: €11,47


New Practical Chinese Reader (NPCR) is een uitgebreide serie Chinese lesmaterialen voor volwassen studenten buiten China. De serie heeft al meer dan 30 jaar de internationale Chinese leerkringen beïnvloed.
Deze derde editie draait om een aantal internationale studenten, die interessante verhalen vertellen over hun leven en vriendschap met hun Chinese vrienden en leraren in China.
De derde editie is een volledige herziening van de inhoud:De teksten zijn actueler, praktischer en leuker. De teksten van het tekstboek zijn in feite herschreven, de functies zijn geïntensiveerd, de onderwerpen zijn meer gefocust en de situaties benadrukt.
De derde editie houdt zich aan het doel "gemakkelijker te leren" voor studenten en "handiger te gebruiken" voor leraren en handhaaft de pedagogie van "de integratie van structuur, functie en cultuur", met als doel het uitgebreide gebruik van de Chinese taal, met name het vermogen van interculturele communicatie, door het leren van taalstructuren, functies en relevante culturele kennis, evenals de training in luister-, spreek-, lees- en schrijfvaardigheid.

Companion Reader 1 is een ondersteunend product van New Practical Chinese Reader (3e editie) Tekstboek 1. Companion Reader 1 bevat extra teksten en praktisch leesmateriaal dat overeenkomt met het onderwerp, taalpunten en culturele kennis in elke les van het leerboek. Met de Companion Reader kan de leesvaardigheid uitgebreid getraind worden.

 

Specificaties

Auteur Liu Xun
Taal Engels
Bindwijze Paperback
Pagina's 71
Editie 3de
Pub datum 2015-12
ISBN 978-7-5619-4363-2

Gerelateerde producten

New Practical Chinese Reader - 3de editie - Set 1

New Practical Chinese Reader - 3de editie - Set 1

New Practical Chinese Reader (NPCR) is een uitgebreide serie Chinese lesmaterialen voor volwassen st..

€44,99 Excl. BTW: €41,28
Nieuw Praktisch Chinees - 3de editie - Set 1 - Nederlands

Nieuw Praktisch Chinees - 3de editie - Set 1 - Nederlands

Dit is de Nederlandse editie van Leerboek 1, samengesteld uit twee voorbereidende lessen Inleiding t..

€48,49 Excl. BTW: €44,49