和尾巴聊天 – Praten met je staart
和尾巴聊天 – Praten met je staart 

和尾巴聊天 – Praten met je staart

  • Productcode: LB_WdD_pmjs
  • Beschikbaarheid: 2
  • €14,98

  • Excl. BTW: €13,74


Spot, de hond, en Muis, de kat, wonen samen in de tuin van de schrijver. Ze trekken de hele dag met elkaar op en ondanks hun geplaag houden ze heel erg veel van elkaar.
Op een dag ontsnapt het nieuwe geitje Vlekje uit de weide. Alleen Spot en Muis zijn dapper genoeg om haar achterna te gaan. Het wordt een vermoeiende zoektocht. Niemand wil of kan hen helpen. De haft heeft maar één dag te leven en wil zoveel mogelijk lucht eten, de egel laat liever de huid van de koe zingen, de fazant wil altijd maar vluchten en de bomen praten niet. In het bos worden Spot en Muis opgeschrikt door hongerige vogels die wel een geitje lusten...
Praten met je staart is een grappig en een avontuurlijk verhaal van Wally de Doncker. Over een moedige hond en een dappere kat die genieten van het denken en daar graag over praten. Muis met haar buik. Spot met zijn staart. De huisdieren van Wally De Doncker verschenen eerder in Een touwtje naar de maan dat genomineerd en bekroond werd door de KJV 2007.Met knappe illustraties van Veerle Derave.

Chinese vertaling van het boek "Praten met je staart" van de auteur Wally de Doncker.

Dit boek kan naast een mooi (voor)leesboek voor kinderen ook prima gebruikt worden als aanvulling op een studie Chinees om leesvaardigheid te oefenen.

 

Specificaties

Taal Chinees
Leeftijd vanaf 8 jaar
Bindwijze paperback
Pagina's 88
Auteur Wally de Doncker
Rev. 2018-6
ISBN 978-7-5328-9852-7