Levering en Retourneren

Levering

Levering van een online bestelling bij voorkeur met vooruitbetaling via iDeal, een overschrijving of Bancontact .
Na ontvangst van de betaling, sturen wij uw bestelling naar u toe.
Nederlandse klanten kunnen indien gewenst achteraf betalen bij ontvangst van het pakket middels rembours.

Alle prijzen zijn inclusief BTW in Euro en exclusief verzendkosten.

De verzendkosten zijn afhankelijk van het totale gewicht, afmeting, bezorgadres van uw bestelling en welke verzendmogelijkheid u kiest.
De verzendkosten worden gegeven zodra u naar de kassa gaat.

Op dit moment kunnen we via de webwinkel leveren in Nederland en België.

Woont u in een ander Europees land en wilt u graag een bestelling bij ons plaatsen, neem dan contact op met via contact@chineseboeken.nl .

Voor alle leveringen gelden onze algemene voorwaarden

 

Retourneren

Niet tevreden?

Bent u niet tevreden over het door uw gekochte product? Geen probleem! Binnen 14 dagen na ontvangst van uw gekochte product, kunt u het product retoursturen!

In het kader van de wet "Kopen op Afstand" heeft u als consument het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Chinese Boeken Nederland zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, moet het product ongebruikt met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Chinese Boeken Nederland geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht neemt u contact met ons op via contact@chineseboeken.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product al in goede orde ontvangen is. Producten die beschadigd of gebruikt zijn komen niet voor restitutie in aanmerking.

 

Is uw bestelling bij bezorging beschadigd?

Is uw bestelling beschadigd bij u bezorgd? Dat vinden wij heel vervelend en zullen het zo snel mogelijk voor u herstellen.

Neem direct na bezorging contact met ons op via contact@chineseboeken.nl en geef duidelijk aan wat het probleem is en wat u wenst (omruilen voor een ander artikel of aankoopbedrag crediteren).

Na onze terugkoppeling moet het product ongebruikt met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Chinese Boeken Nederland geretourneerd worden.

Wij zullen u vervolgens een nieuw en onbeschadigd product toesturen mits het retour gestuurde product al in goede orde ontvangen is.

Als u wenst om het aankoopbedrag gecrediteerd te krijgen zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het retour gestuurde product al in goede orde ontvangen is.